جشنواره لیزر موهای زائد

تمام بدن (کاربردی)

50% تخفیف واقعی به مدت محدود

سائد + ساق + بیکینی + زیربغل

6 جلسه هر جلسه 310 هزار تومان

جوش سر سیاه: علل، علائم و درمان جوش سر سیاه: علل، علائم و درمان کلینیک تخصصی پوست و زیبایی دکتر عسگری

جوش سر سیاه: علل، علائم و درمان

نوشته شده توسط سه شنبه, 07 اسفند 1397 ساعت 08:42
این مورد را ارزیابی کنید
(19 رای‌ها)

جوش های سر سیاه گونه ای از جوش ها هستند که در سطح پوست رشد می‌کنند. این لکه ها هنگامی به وجود می‌آیند که چربی و باکتری‌ها، زیر پوست شما به دام افتاده اندو معمولاً بر روی صورت گردن و کمر مشاهده می‌شوند. هرگاه پوست روی جوش ها بترکد، جوش ها در معرض نور و هوا، دی اکسید می شوند و به رنگ تیره و سیاه تغییر رنگ خواهند داد. هرچند هر نوع پوستی ممکن است دچار جوش سر سیاه شود اما این جوش های سرسیاه بیشتر در پوست های چرب تجمع می‌کنند.
اکثر مردم در بعضی از مقاطع زندگی خود از داشتن جوش سر سیاه به شکل فصلی یا در اولین مراحل تشکیل آکنه رنج می‌برند. این مسئله که شما باید پوست خود را پاکیزه کنید و پاکیزه نگاه دارید بسیار مهم است تا از پیشرفت جوش سر سیاه خود به سمت نوع های پیشرفته آکنه جلوگیری کنید.

دلایل به وجود آمدن جوش سرسیاه

علل بسیار زیادی برای جوش سرسیاه وجود دارد در زیر به برخی از مهمترین فاکتورهای آن اشاره می کنیم:

تولید بیش از حد چربی بدن
استفاده از لوازم آرایشی چرب
استرس و اضطراب
تغییرات هورمونی
فقدان تغذیه مناسب
استفاده از برخی داروها همچون کورتیکو استروئیدها، لیتیوم و آندروژن ها
مصرف دخانیات و به طور اخص سیگار

علائم و نشانه های جوش سرسیاه

در صورت مشاهده علائم زیر شما ممکن است روی پوست خود جوش سرسیاه داشته باشید.
منافذ گسترده
لکه های سیاه
برآمدگی های سیاه رنگ انفرادی یا تجمعی
جوش های سرسیاه به آرامی رشد می کنند اگرچه آنها دردناک نیستند چرا که جوش های سرسیاه مانند جوش های معمولی منتهی نمی شوند.

چگونه از جوش سرسیاه جلوگیری کنم؟

با توجه به مجموعه اقدامات پیش گیرانه مشخص، شما قطعاً می توانید از بروز و تکرار جوش سرسیاه جلوگیری نمایید. نکات زیر را امتحان نمایید:

• خوردن غذاهای دارای آنتی اکسیدان که در میوه ها پیدا می شود خصوصاً در میوه های رنگی همچون خانواده بِری ها، توت سیاه و همچنین خوردن سبزیجات.
• داشتن روش های مداوم مراقبت از پوست به از بین بردن بخش های مرده پوست کمک می کنند. برای شستشو و مراقبت از پوست از لوازمی استفاده کنید که مرطوب کننده و فاقد چربی هستند. جوش سرسیاه در صورت عدم شست و شوی مناسب ایجاد می شود پوست خود را دو بار در طول روز بشوید.
• استفاده از لوازم آرایشی با برچسب غیر کمدوژنیک ( non-comedogenic )، مواد تشکیل دهنده این نوع از لوازم آرایشی باعث بستن منافذ پوست شده و در نتیجه از ایجاد جوش سرسیاه جلوگیری خواهد شد.

 

آیا میدانستید موهای زائد، اضافی یا ناخواسته به 2 دلیل هورمونی یا غیرهورمونی ایجاد می‌شوند و لیزر موهای زائد به حذف آن کمک می‌کند؟

 

روش‌های درمانی طبیعی برای جوش سرسیاه

جوش شیرین

جوش شیرین نه تنها به عنوان یک اکسفالین، پوست های مرده را از بین می برد و پوست را نرم و لطیف می‌کند بلکه دشمن سر سخت این سیاه چاله های نامطلوب است. در یک کاسه کوچک یک قاشق چای خوری جوش شیرین را با مقداری کمی آب هم بزنید تا به فرم چسب مانند درآید. محصول به دست آمده را بر روی مناطق دارای جوش سرسیاه بمالید و بگذارید تا خشک شود و پس از ۱۰ دقیقه با آب گرم پوست خود را آب بکشید.

عسل

عسل دارای خواص ضد باکتری و ضد عفونی کننده است که با از بین بردن میکروب ها و ناخالصی های پوست به از بین بردن جوش سرسیاه به شدت کمک می‌کند. عسل همچنین منافذ پوست را هیدراته و جمع می کند. یک قاشق غذاخوری عسل را درون ظرف ریخته و آن را گرم نمایید. عسل شل شده را به آرامی بر روی پوست خود که دارای جوش سرسیاه می باشد بمالید. پس از ۱۰ دقیقه با آب گرم آب بکشید این کار را هر روز انجام دهید.

بلغور جو دوسر

این دانه ی غنی برای بسیاری از پوست ها از جمله پوست های حساس و پوست های دارای جوش سرسیاه بسیار مفید است. در گذشته این دانه به عنوان یک پاک کننده مناسب برای کاهش منافذ پوست که منجر به جوش های سر سیاه می‌شوند استفاده می‌شد. یک لیوان جو دوسر را به همراه آب بپزید در صورت امکان از آب جوشیده استفاده نمایید. بگذارید جو دوسر سرد شود و سپس آن را بر روی قسمت های دارای جوش سرسیاه بمالید. ۱۰ الی ۲۰ دقیقه بعد با آب گرم آبکشی نمایید. این کار را حداقل دو روز یکبار انجام دهید.

درمان‌های جوش سرسیاه

درمان های متنوعی برای جوش سرسیاه وجود دارد که به کاهش و پیشگیری جوش سرسیاه کمک می کند. به شما پیشنهاد می‌کنیم که با متخصصین امر مشورت نموده تا آنها بهترین گزینه را به شما پیشنهاد دهند.

لایه برداری شیمیایی

این درمان شامل استفاده از یک راه حل شیمیایی غیر سمی برای پوست می باشد که باعث شادابی و لطافت پوست می گردد.

میکرودرم آبریژن

میکرودرم آبریژن به صورت مکانیکی با استفاده از میکرو کریستال ها و مکش، بافت سطحی مرده پوست را لایه برداری می کند.

لایه برداری با لیزر ایسولاز

این روش یک عملکرد دوگانه شامل نور آبی و مکش است که قسمت های سطحی و زیرین پوست را مورد هدف قرار داده تا به کمک آن بتوان جوش های سرسیاه را از بین برد. ایسولاز از نور با پهنای باند زیاد برای گرم کردن لایه های پوست استفاده می‌کند تا بتواند جوش های سرسیاه و همچنین التهاب پوست را از بین ببرد. همزمان با روش امن پاک سازی منافذ پوست به از بین بردن استخراج جوش سرسیاه و چربی‌های اضافی منافذ پوست کمک می نماید .

سوالات متداول:

۱- آیا فشار دادن جوش و ترکاندن جوش سرسیاه کاری درست است؟

اگرچه ممکن است ترکاندن جوش سرسیاه امری وسوسه انگیز باشد اما بسیاری از متخصصین این کار را به دلایل زیر صحیح نمی دانند:

چربی و باکتری های جمع شده زیر پوست ممکن است گسترش یابد و باعث ایجاد جوش های سر سیاه بیشتر شود هنگامی که جوش سرسیاه را فشار می دهیم باعث خروج باکتری‌ها می‌شوید که این امر سبب سرایت باکتری‌ها به دیگر منافذ پوست می شود.
فشار دادن پوست می تواند سبب تحریک پوست شده و التهاب ایجاد شده در آن ناحیه که مورد فشار قرار گرفته می‌تواند منجر به بروز آلرژی‌های پوستی گردد.

 

آیا می‌توان قبل از لیزر صورت از وکس استفاده کرد؟

 

۲- چرا جوش سرسیاه بوی ناخوشایندی دارد؟

در واقع چربی که در زیر پوست شماست منبع این بوی ناخوشایند است که شما تجربه می نمایید.

۳- استفاده از لوازم آرایشی با برچسب غیر کمدوژنیک ( non-comedogenic )، چرا جوش های سرسیاه به سرعت باز می گردند؟

پوست صورت شما به صورت مداوم چربی تولید می‌نماید، در نتیجه منافذ بسته شده و جوش های سر سیاه دوباره پدیدار می گردند.

 

خواندن 93344 دفعه آخرین ویرایش در پنج شنبه, 16 آبان 1398 ساعت 09:21

نظر دادن

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.