بعضی خانم ها به دنبال افزایش اندازه سینه های خود هستند، در حالی که برخی دیگر علاقه مند به بزرگ کردن اندازه باسن خود می باشند. چراکه داشتن یک باسن جذاب برای اکثر افراد امری مطلوب محسوب می شود. به همین خاطر هم از خدمات جراحی زیبایی بزرگ کردن باسن، یا
پروتز باسن و لیفت باسن استفاده می کنند. انگیزه های مربوط به انتخاب این عمل زیبایی برای افراد مختلف متفاوت است، برخی خانم ها احساس می کنند باسن آنها هیچگاه بطور کامل رشد نکرده است، در حالی که برخی دیگر علاقه مند به بزرگ شدن باسن خود هستند. به هر حال صرف نظر از هدف این عمل جراحی، پروتز باسن می تواند راهکار مناسبی را در این حوزه در اختیار فرد قرار دهد.
با افزایش رواج استفاده از عمل های جراحی زیبایی مختلف، همچون عمل زیبایی باسن ، مهم است که بیمار درک درستی از این نوع از عمل های جراحی پروتز باسن و مسائل مختلف مربوط به آن داشته باشد. برای مثال بیمار باید بداند که با استفاده از این نوع عمل چه درمان هایی امکان پذیر و چه درمان هایی غیر قابل انجام است. همچنین بیمار باید از خطرات ذاتی، هزینه لیفت باسن ، عوارض و سایر عوامل مربوط به این نوع از عمل های جراحی اطلاح داشته باشد. به خاطر داشته باشید که جراحی زیبایی پروتز باسن فقط یک عمل جراحی است که نتایج آن به سادگی قابل بر گرداندن به حالت اولیه نیست. با وجودی که اطلاعات ذکر شده در این وب سایت می تواند اطلاعات مناسب را در اختیار شما قرار دهد، هنگام در نظر گرفتن این نوع عمل و سایر انواع جراحی زیبایی پیشنهاد می شود که شما با یک جراح متخصص با سطح تجربه بالا در این رابطه مشورت کنید. لازم به ذکر است که پیش از ارائه مطالب جامعی در خصوص کاشت پروتز باسن، ابتدا قصد داریم شرح مختصری از انواع روش های بزرگ کردن باسن را برایتان بیاوریم.
روش های بزرگ کردن باسن
تزریق چربی
میتوان چربی را با استفاده از جراحی لیپوساکشن و یا لیپوماتیک از نواحی دیگر بدن استخراج نمود که به این عمل ترانسفر چربی گفته می شود. معمولا چربی ها را از ناحیه شکم و پهلو و ران ها استخراج می کنند و بعد از اعمال تغییراتی در آن، به ناحیه باسن جهت بزرگ کردن باسن تزریق می نمایند زیرا چربی های این ناحیه مناسب تر می باشند. یکی از مزیت های تزریق چربی این می باشد که احتمال پس زدن در آن مانند پروتز باسن وجود ندارد و عوارض احتمالی کمتری نسبت به پروتز باسن دارد و کم خطر تر است.
این روش بزرگ کردن باسن بسیار راحت می باشد. معمولا فرد بعد از دو روز از جراحی می تواند به فعالیت های روزمره خود برسد و فعالیت های فیزیکی را بعد از دو هفته انجام دهد. از معایب این روش این است که احتمال جذب چربی در آن به علت فشار وزن بدن در هنگام نشستن بالا می باشد و امکان نیاز به تزریق مجدد می باشد.
لیفت باسن
اگر فرد دارای باسن با حجم مناسبی می باشد، اما باسن ها شل شده اند و افتاده و هدف فرد این است که میخواهد دارای اندامی زیبانری باشد، می تواند با استفاده از بالا کشیدن پوست ناحیه باسن و یا همان لیفتینگ باسن به هدفتان دست یابید. با استفاده از لیفت باسن قوام بافت زیر جلدی باسن که نگهدارنده پوست و چربی زیر پوست می باشند بهبود می یابد. و با برداشتن پوست اضافه و چربی می توان مشکل از بین رفتن قوام به وجود آمده را تا حدی برطرف نمود. اگر جراحی لیفت پائین تنه به طور کامل انجام گیرد، ناحیه باسن و ران و شکم و دور لگن به طور کامل درمان می شوند. در جراحی لیفت باسن برشی در دورتادور ناحیه باسن زده می شود و تمام پایین تنه را می کشند و این عمل باعث از بین رفتن شلی و افتادگی پائین تنه می شود
پروتز باسن
پروتز های باسن در اندازه های متفاوت و اشکال مختلف می باشند و هر کدام از آنها برای افراد مختلف با شرایط متفاوت استفاده می گردد. جنس این نوع پروتز ها از جنس سیلیکون می باشد و نسبت به پروتز های سینه از استحکام بالاتری برخوردار می باشند محل قرار گرفتن پروتز های باسن باید به طوری باشد که به اعصاب و نواحی استخوان ناحیه باسن صدمه ای وارد نگردد و دور از آن ها قرار گیرد. پروتز ها را در سه قسمت از ناحیه باسن می توان قرار داد. زیر فاشیا و یا لابه لای عضلات باسن و یا زیر عضلات باسن. شکاف ها معمولا در ناحیه فرو رفتگی باسن ایجاد می گردند به همین دلیل جای شکاف ها معلوم نمی باشند. با جای گیری مناسب پروتز، ناحیه باسن گرد و سفت تر می شود. معمولا مدت زمان جراحی پروتز باسن ۲ ساعت به طول می انجامد و تحت بی هوشی عمومی انجام میگیرد.
پروتزهای باسن از چه چیزی ساخته شدهاند؟
همانطور که پیش از این ذکر شد، پروتز باسن از سیلیکون ساخته شدهاند که بافت نرم و طبیعی دارند. علاوه بر این، در صورتی که به طریقی پروتز به علت تصادف یا آسیب پاره شود، بدن به طور ایمن سیلیکون را جذب میکند. پروتزها جامد هستند و نمیتوانند نشت کنند، بنابراین اساسا دائمی هستند. پروتزهای باسن توانایی اضافه کردن حجم بیشتری نسبت به تزریق چربی را دارند. اندازه پروتز را میتوان بر مبنای اندازهگیریهای بیمار انتخاب کرد و ایمپلنتهای بزرگتری را میتوان برای بزرگتر کردن استفاده کرد.
چه افرادی کاندیدای مناسب جراحی پروتز باسن می باشند؟
متقاضیان برای بزرگ کردن باسن معمولا حداقل ۱۸ سال سن دارند و در سلامت جسمانی خوبی هستند. بیماران بایستی از لحاظ روانشناسی باثبات باشند و آگاه باشند که فرم دادن به باسن برای بهبود زیبایی در نظر گرفته شده است. در مجموع فرد متقاضی باید:
• اطلاعات کافی از انجام پروتز باسن را داشته باشد و انتظارات واقع بینانه ای ازعمل جراحی پروتز باسن داشته باشد.
• خانم هایی که از ظاهر باسن خود ناراضی می باشند کاندیدای خوبی برای جراحی پروتز باسن می باشند. اما دلایل افراد با یکدیگر تفاوت می باشد.
آیا میدانستید رنگ پوست هم معیار مهمیبرای لیزر موهای زائد است؟
در ادامه می پردازیم به دلایلی که فرد می خواهد اقدام به پروتز باسن نماید.
دلایل استفاده از پروتز باسن
• دستیابی به اندامی متناسب و متوازن تر
• جهت بالا بردن اعتماد به تفس
• جهت رفع خجالت به علت مشکل ظاهری باسن
• بهبود ویژگی های ظاهری و ایجاد باسنی زیباتر و جذاب تر
در هر صورت بیمار باید اطلاعات کافی نسبت به جراحی که می خواهد انجام دهد داشته باشد. حتما دلایل خود جهت پروتز باسن را به پزشک تان اطلاع دهید. و مشاوره لازم را از دکتر دریافت نمایید. و در آخر با دیدی باز و دانشی بالاتر نسبت به جراحی زیبایی که می خواهید انجام دهید اقدام نمایید.
اقدامات لازم قبل از پروتز باسن
• حتما تمامی سوالات را قبل از جراحی از پزشک تان بپرسید.
• قبل از عمل رژیم غذایی سالمی داشته باشید و سعی کنید ورزش کنید.
• از کشیدن سیگار و مصرف الکل حداقل دو هفته قبل از عمل خودداری نمایید.
• ۸ ساعت قبل از انجام عمل چیزی نخورید و نیاشامید.
• در روز جراحی لباس های گشاد و راحت بپوشید.
• از مصرف داروهای ضد انعقاد خون از دو هفته قبل از عمل خود داری نمایید.
• حتما از داروهایی که مصرف می کنید و بیماری هایی که دارید پزشکتان را مطلع نمایید.
• در بعضی مواقع می توانید نوع بی هوشی را خودتان انتخاب نمایید که از بی هوشی عمومی برای شما استفاده شود یا موضعی.
• مدت زمانی که در بیمارستان باید بمانید به نوع جراحی بستگی دارد.
• آزمایش خون انجام دهید.
نحوه انجام عمل جراحی پروتز باسن
جراحی پروتز باسن به صورت سرپایی طی ۲ الی ۳ ساعت تحت بی هوشی عمومی انجام میگیرد. بیمار در طول عمل در حالت خواب می باشد. بیمار باید بر روی شکم خود رو به پشت در حالت خوابیده باشد و دکتر جراحی را بر روی باسن بیمار انجام میدهد.
زمانی که بیمار بی هوش می باشد. پزشک شکاف های لازم را بر روی ناحیه باسن انجام میدهد. حتما محل برش را قبل از انجام جراحی پروتز باسن با پزشک خود در هنگام جلسات مشاوره، هماهنگ نمایید. معمولا جراحان وقتی که بیمار در حالت ایستاده می باشد، باسن او را به سه قسمت افقی تقسیم می نمایند اصولا پروتز را در قسمت پایین چین باسن قرار نمی دهند، زیرا آن ناحیه محل نشستن بیمار می باشد و زمانی که فرد می نشیند، فشار زیادی در آن ناحیه بر اثر وزن بیمار ایجاد می شود، اصولا پروتز ها را در قسمت میانی باسن قرار می دهند . در بالای باسن، در خط باسن برشی به اندازه ۵ تا ۸ سانتی متر ایجاد می کنند. محل برش ۴ سانتی متر بالاتر از مقعد می باشد. به دلیل اینکه در این ناحیه احتمال عفونت و پارگی پروتز کاهش می یابد.
با ایجاد شکاف ها، حفره ای بزرگ در ناحیه باسن ایجاد می شود و پروتز را بالا و یا زیر ماهیچه سرینی بزرگ در ناحیه باسن قرار می دهند. معمولا به دلیل اینکه از جا به جایی در پروتزها در هنگام نشستن جلوگیری شود، پروتز ها را بالای نشیمن گاه باسن قرار می دهند. پزشک باید مراقب باشد که هر دو سمت باسن متقارن باشند.
در آخر ناحیه برش زده را بخیه می زنند و زمانی که بیمار از حالت بیهوشی خارج شد تحت نظارت قرار می گیرد. معمولا ۱ تا ۲ ساعت بعد از عمل بیمار تحت نظارت قرار می گیرد و بعد از آن مرخص می گردد.
دوره بهبودی پس از کاشت پروتز باسن
پس از عمل جراحی بزرگ کردن باسن، بیمار به منطقه ریکاوری منتقل میشود تا از نزدیک تحت نظارت قرار گیرد. بیمار ممکن است پس از چند ساعت مجاز به رفتن به خانه باشد. قبل از اینکه بیمار برود، دستورالعملهای خاصی به او داده میشود که ممکن است شامل چگونگی مراقبت از باسن پس از جراحی و هر ناحیهای که ممکن است لیپوساکشن شده باشد، استفاده از داروها یا مصرف خوراکی برای کمک به بهبودی و کاهش خطر ابتلا به عفونت و زمان مراجعه بعدی به جراح، باشد. بیمار برای تقریبا دو تا سه هفته پس از عمل، باید یک لباس پشتیبانی بپوشد. این به پوست کمک میکند تا به درستی تغییر شکل دهد و از باسن بزرگ شده پشتیبانی میکند. نتایج نهایی سه ماه پس از جراحی قابل مشاهده هستند. در این مرحله، بیشتر تورم از بین خواهد رفت و پروتزها در موقعیت نرمال خود قرار میگیرند.
در چند هفته اول بعد از عمل، بیمار نباید وزنش را روی باسن قرار دهد و به جای آن باید وزنش را روی ران قرار دهد. هنگامی که درد و تورم فروکش میکنند، بیمار قادر به نشستن و بازگشت به حالت عادی خود خواهد بود. یک بالش نرم در چند ماه اول به کاهش فشار کمک میکند. پروتزها در بالای قسمت باسن قرار میگیرند، بنابراین در صورتی که بیمار روی پروتزها نشسته است نباید دلواپس باشد.
مراقبت های بعد از عمل پروتز باسن
عمل جراحی پروتز باسن به مراقبت هایی نیاز دارد تا نتیجه خوبی را از نتیجه جراحی داشته باشید و بهبودی بیمار سریع تر انجام گیرد. در جراحی پروتز باسن باید بسیار مراقب باشید که پروتز ها جا به جا نشوند و یا پارگی در آنها ایجاد نگردد. در ادامه می پردازیم به مراقبت های بعد از پروتز باسن.
• روز بعد از جراحی را به طور کامل استراحت نمایید.
• حداقل به مدت ۲ هفته نباید بر ناحیه جراحی شده فشار وارد نمایید و سعی کنید بر روی شکم بخوابید و یا از یک بالشت نرم بر زیر باسن استفاده نمایید.
• از گن فشاری مخصوص بعد از جراحی، به مدت ۳ هفته شبانه روز باید حتما استفاده نمایید. و بعد از آن به مدت ۳ هفته بعد فقط در طول روز استفاده نمایید. البته طرز استفاده دقیق آن را پزشک متخصص تعیین می نماید.
• مصرف آنتی بیوتیک طبق دستور پزشک.
• هفته اول بعد از جراحی، فعالیت فیزیکی نداشته باشید.
• از هفته دوم می توانید کارها و فعالیت های روزمره خود را انجام دهید.
• حدود دو ماه از ورزش هایی که به باسن فشار وارد می کنند خودداری نمایید.
• تا ۳ هفته بعد از عمل جراحی پروتز باسن زیاد در معرض آفتاب قرار نگیرید.
• دوره نقاهت جراحی ۴ تا ۶ هفته به طول می انجامد و دوره ترمیم آن حدود دو ماه طول می کشد.
• می توانید بعد از دو روز از جراحی استحمام نمایید.
• استفاده از چسب مخصوص میکروپور تا سه ماه بعد از جراحی، روی برش های جراحی به منطور پیشگیری از کشیده شدن پوست و بهبود سریع تر جای زخم.
• حتما باید از زخم های جراحی مراقبت های لازم را به عمل آورید تا از ایجاد عفونت و پارگی و جابه جایی و چرخش پروتز و اقتادگی پروتز و عوارض های جانبی آن جلوگیری نمایید.
عوارض و خطرات عمل پروتز باسن
همه جراحی های زیبایی دارای خطرات و عوارض احتمالی می باشند. حتما باید در انتخاب جراح دقت لازم را داشته باشید تا عوارض و خطرات احتمالی کاهش یابد. پروتز باسن نیز مانند تمام جراحی ها خطرات و ریسک های خاص خود را دارد. این خطرات شامل ایجاد عفونت و خونریزی و پارگی پروتز و موارد دیگری می باشد که در ادامه به آن اشاره کرده ایم:
• از دست دادن خون بیش از اندازه
• لخته شدن خون
• کبودی
• ترومبوز سیاهرگی عمقی، عوارض قلبی و ریوی
• بیحسی و درد موقت
• آمبولی چربی، تزریق چربی به رگ گردن خون که موجب التهاب در ریهها میشود.
• تغییر مکان مایع
• عوارض لیپوساکشن
• عوارض بیهوشی
• تورم و کبودی
• عدم تقارن
• نیاز احتمالی به جراحی اصلاحی
• نکروز چربی
• کیست چربی
• هماتوم
• ترکهای پوستی
• سلولیت
منعی برای لیزر صورت در خانم های باردار وجود دارد؟
توجه: هرگونه افزایش قابل توجه وزن پس از عمل جراحی بزرگ کردن باسن میتواند نتایج جراحی باسن را به خطر بیندازد. این یک نگرانی است به ویژه پس از جراحی بزرگ کردن باسن، زیرا چربیها ابتدا در ناحیه باسن ذخیره میشوند، که شکلی که توسط جراحی به دست آمده را تحت تاثیر قرار میدهند. بهتر است که یک شیوه زندگی سالم با رژیم غذایی مناسب و ورزش منظم را حفظ کنید تا از اثر طولانی مدت این روش مطمئن شوید.
هزینه پروتز باسن
هزینه جراحی پروتز باسن بسته به روش انتخابی جراحی می باشد. فرد باید در رابطه با روش مناسب بزرگ کردن باسن با دکتر صحبت نماید و بهترین روش تناسب خودش را انتخاب نماید. میانگین هزینهها شامل بیهوشی، امکانات اتاق عمل یا سایر هزینههای مرتبط است. هزینهی جراحان برای جراحی بزرگ کردن باسن ممکن است بر اساس تجربه، نوع روش استفاده شده و همچنین محل جغرافیایی مطب متفاوت باشد. این نکته را توجه داشته باشید که به علت اینکه هزینه ها را کاهش دهید، حتما سعی کنید جراح و متخصص ماهر و باتجربه ای را انتخاب نمایید تا احتمال خطرات و عوارض ناشی از جراحی پروتز باسن کاهش یابد.